5 Mar 2011

The House

Sene 1970. Issız, kimsesiz, karanlık ve terk edilmiş bir ev. Bu gizemli ve bir o kadarda ürkütücü olan evi ziyaret eden insanların akıbeti hakkında hiçbir haber alınamadığına dair birçok söylenti var. Çünkü bu evin ilk sahibi olan Julie ailesi bilinmeyen bir sebeple intihar ettiği biliniyor. Esrarı tam olarak çözülemeyen bu toplu ölüm vakasından dolayı o eve başka hiç kimse yerleşmeye cesaret edememiş ve sırlarla saklı kaderine terk edilmiştir. Ama sen o eve girecek, içindeki gerilimiyle beraber tüm aile bireylerinin de ne şekilde öldüğünü öğreneceksin.


 
Evet konu aynen bu şekilde. Tayvanlı Sinthai isimli bir grafiker kendi imkanlarıyla biz gerilim meraklılarına gerçekten mükemmel bir çalışma çıkarmış. Bu asla klasikleşmiş bir oda oyunu değildir, hatta oyun bile değildir. Çünkü başarmak veya başaramamak gibi bir seçeneğimiz yok. Evin bütün odalarını gezerek, odalardaki eşya ve ipuçları sayesinde kimin ne şekilde öldüğünü anlıyorsunuz. Sadece farenizin sol tuşunu kullanıyorsunuz.


Eğer gerçekten kendinizi o evde hissetmek istiyorsanız bu animasyona gece ve ses açık bir şekilde bakmanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz. Bu sunumu hazırlayan grafiker bu esrarengiz ölüm vakalarını birazcık gerilimle anlayabilmemiz için böyle bir çalışma hazırlamış.



Ürkütücü evin beş odasındaki dört ölümü öğreniyorsunuz. Son oda ise final, yani bütün bu olanların gerçek sebebini anlayacağınız bölümdür. Eve girmek için sadece aşağıdaki linke tıklayınız. İyi gezintiler.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya yazınız...

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa