2 Mar 2011

UMUT FM

Bugün, radyo, tv, gazete, internet gibi iletişim araçlarının üstlendiği misyon gerçekten de şaşırtıcı düzeydedir. Türkiye'de modern teknolojisiyle,yakın denebilecek bir tarihe sahip olan radyo serüveni ise, kanaatimizce farklı bir yerde durmaktadır. Sözün ve müziğin büyüsü hakikaten bambaşkadır. Ülkemizdeki yayıncılık dünyasında, özellikle son zamanlardaki ciddi atılımlarıyla yerel radyoların şehir ve çevre bölgelerle kurdukları sıcak bağı bir çok ulusal radyo yakalayamamıştır. Niğde merkezli olmak üzere, yayınını 1993 yılından itibaren sürdüren ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Can Demiryel'in yürüttüğü radyomuz Radyo Umut, özgün bir radyoculuk dili kurma çabasını her zaman taşımıştır.
 
Bütün seslerden bir ses olmaktan ziyade, kendine özgü, nitelikli bir yayın anlayışı, temel kılavuzumuz olmuştur. Ki programcı ve dinleyici profilimiz de bu misyonumuz ve çabamız çerçevesinde oluşmuştur.
Bir kültür radyosu olarak Radyo Umut, "Tür kiye En İyi Müzik" dalında 2'ncilik ödülü de almış bir radyo olarak, müzik ve sözün ahengini her dem başarılı bir şekilde yansıtmanın da örneği olmuştur.
Radyo Umut, habercilik, sanat ve kültür gibi toplumun genel dinamiklerini, içinde bulunduğumuz devasa güzellikteki medeniyetimizin potasında eriterek dinleyicilere sunma çabası taşımıştır.
  
  
Ayrıca internette, bü yük bir arşiv ve veritabanıyla, yeryüzünün farklı yerlerine sanal değil, gerçek bir dünya sunmuş tur. Ve bu dünyanın adı da denebilir ki "Umut Dünyası"dır.
 
1993 yılından bugüne Niğde'den tüm şehre ve çevre bölgeye, web adresimizden de tüm Dünya'ya ses veren Radyo Umut, tüm Medyakolik okurlarına esenlikler diler...

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya yazınız...

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa