27 Tem 2011

Sanal Gezinti

Gözle görülebilir her türlü iç ve dış mekanın ve etkinliğin bilgisayar ve internet ortamında interaktif olarak yukarı ve aşağı ve sağa sola olmak üzere 360° 'lik 3 boyutlu bir açı ile izlenmesini sağlayarak bilişim sektöründe devrim yaratan bir uygulamadır.
Örnek sayfalarımızda görebileceğiniz gibi bir görüntüden diğer bir görüntüye geçmek, örneğin bir dış mekandan kapıyı tıklatarak iç mekana girmek, kolaylıkla mümkün olmaktadır. Sunduğunuz ürün ve hizmetleri bizzat sizi ziyaret etmiş kadar yakından tanıyabilirler. Müşterileriniz için çok önemli olan, neye harcama yaptığını bilme ihtiyacına Flash teknolojisi en uygun bir biçimde cevap verebilecektir.


Kullanım Alanları:
TURİZM
Dünyanın tüm ülkelerindeki potansiyel müşterilerinizin Web Sayfanız aracılığı ile ya da acentalara dağıtacağınız CD ROM'lar ile tesisinizin içinde dolaşmalarını sağlayabilir ,yakın çevrenizde ilgilerini çekeceğini düşündüğünüz yerleşim merkezlerini, müzeleri, tarihi eserleri ve turistik gezi alanlarını yakından tanıtabilirsiniz.


EMLAK
Kiraya veya satışa sunduğunuz gayri menkulleri bilgisayarınızda, web sitenizde ve/veya CD Rom'lar ile müşterilerinize sanki bizzat içinde gezmişlercesine tanıtabilir, böylelikle çok daha geniş bir alıcı ve kiracı portföyüne ulaşabilirsiniz.


İNŞAAT, MİMARİ, DEKORASYON
Devam etmekte olan ve yaşadığınız şehir dışındaki çalışmalarınızı inşaat alanına gitmeden istediğiniz aralıklarla denetleyebilir, pazarladığınız yapıları ve/veya daha önceden gerçekleştirdiğiniz çalışmaları (ev, site, iş merkezi vb.) müşterilerinize bilgisayarınızda, web sitenizde ve/veya CD Rom'lar ile tanıtabilirsiniz.


KÜLTÜR, SANAT, EĞLENCE
Gerçekleştirdiğiniz eğlence - kültür - sanat aktivitelerinin veya mekanlarınızın tanıtımında yararlanabilirsiniz.


ELEKTRONİK YAYINCILIK
Web sayfası ziyaretçilerinizi derginizin ya da kitabınızın içine alabilir, gazetenizdeki ilginç haberleri en çarpıcı 3D VR görüntüleri ile destekleyerek okuyucuyu olay yerine götürebilirsiniz. Ünlü televizyon kanalları Discovery Channel ve CNN, web sitelerini hazırlarken 3D VR teknolojisinden yararlanıyorlar.


ELEKTRONİK TİCARET
Ticaretini yaptığınız ürününüzü en ince ayrıntısına kadar tanıtabilirsiniz. Ürün satın almada karar vermesinde etkili olacak en doğru çalışma örneğidir.

Etiketler:

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buraya yazınız...

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa